Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.
Lediga Jobb

Fritidsledare

 

Ånge kommun söker fritidsledare som ska arbeta med skolungdomar på våra fritidsgårdar i Ånge och Fränsta. Detta är ett jobb för dig som gillar att jobba med ungdomar och skapa en meningsfull, utvecklande, trivsam, trygg, drogfri och rolig miljö under kvällar och helger.

Verksamheten ligger organisatoriskt inom fritid i utvecklingsenheten, tillsammans med arbetsmarknad, näringsliv och kultur. Det finns en samordnare för fritidsgårdar som ansvarar för den löpande verksamheten, planering och schemaläggning.

Gröna Villan i Ånge och Fränstagår´n i Fränsta erbjuder gemenskap i en trygg, drogfri och avslappnad miljö till alla ungdomar från Årskurs 7-till gymnasiets år 3, eller till sommaruppehållet det år man fyller 19 år.
För mer information se https://www.ange.se/uppleva-och-gora/fritidsgardar.html


Kvalifikationer
Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat med ungdomar. Har du relevant utbildning såsom fritidsledare är det meriterande. Andra lämpliga bakgrunder är elevassistent eller att på annat sätt arbetet med ungdomar i till exempel föreningslivet.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Jobbet kräver god personkännedom, samarbetsförmåga och såväl bestämdhet som ett trevligt sätt. Du bör vara självgående, flexibel, initiativrik och kunna hantera oväntade händelser. Det är också viktigt att ha en förmåga att hålla tydliga gränser för att skapa trygghet.
Vi ser gärna manliga sökanden,.
Körkort är ett krav.

Anställning
Tjänsten är tillsvidare på deltid, 60%, med huvudsaklig placering i Ånge. Därtill finns möjlighet att jobba extra timmar kvällar och helger. Arbetstiden är förlagd till de dagar ungdomsgården har öppet; måndagar, onsdagar, fredagar och lördagar, vilket innebär både kvälls- och helgtjänstgöring med helgjobb var annan vecka.

Vi ser gärna att du kan tillträda tjänsten så snart som möjligt.

Intervjuer kan komma att ske löpande.

                                                                        

Så ansöker du:
Registrera din ansökan längst ned på denna sida. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ”Sök tjänst”. På www.ange.se/ledigajobb hittar du mer information och kontaktuppgifter till våra fackliga representanter.


Sista ansökningsdag 2020-09-27

VÄLKOMMEN IN MED DIN ANSÖKAN!

Ånge kommun med nära 10 000 invånare ligger mitt i Sverige. Här är du omgiven av Ljungandalens storslagna landskap, vackra boendemiljöer och människor som värnar om varandra. Vi erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och ett rikt kulturliv. Med tåg tar du dig snabbt och bekvämt till Sundsvall och Östersund för handel och nöjen. Lika enkelt kommer du till härliga fjällmiljöer där Vemdalen och Åre erbjuder skidåkning i världsklass.

 

Rekryterande chef

Peter Gunnarsson

0690-250280

Facklig kontakt

Se Ånge kommuns hemsida


 


Visa annons som pdf