Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.
Lediga Jobb

 

Lärare i idrott till Minervaskolan

Till Minervaskolan, en 6-9 skola i Ånge kommun, söker vi medarbetare som brinner för att arbeta med ungdomar och som har eleven i fokus. Minervaskolan är en skola som ligger centralt i Ånge centralort. Skolan har knappt 200 elever och ca 30 personal. Vi är en professionell, modig och engagerad personalgrupp. På Minervaskolan arbetar vi nära varandra med korta beslutsvägar och möjlighet till stort inflytande. Då vårt hälsofrämjande arbete är viktigt för oss, så är alltid elevhälsopersonalen närvarande på alla våra möten.

 

Minervaskolan arbetar detta läsår systematiskt med målsättningar såsom kommunikation 

relationer, struktur och studiero/arbetsmiljö.

Vi trivs tillsammans och arbetar målinriktat för att våra elever ska må bra och att elever och vårdnadshavare ska förstå betydelsen av skolan som social plattform och kunskapsförmedlare. Under höstterminen implementerar vi en ny digital lärplattformHaldor’ för att ytterligare kunna nå våra målsättningar och skapa bättre och snabbare kommunikation med hemmen. Sedan några år tillbaka har alla elever varsin elevdator.

Minervaskolan bedriver stor del av idrottsundervisningen i Minervahallen; en fräsch och stor idrottshall som ligger på skolans område. Ånge är ett samhälle med lång tradition av föreningsliv och sportsliga framgångar. Ånge centralort har tillgång till flera fina olika anläggningar och utomhusmiljöer som bidrar till en mycket god och kvalitativ undervisning. Simundervisning sker på annan ort.

Tjänstens innehåll:

Undervisning i grupper mellan 15 och 25 elever. Stora möjligheter till samarbete med den andra idrottsläraren på skolan, men också tematiska upplägg med andra ämnen.

Beroende på den sökandes behörighet/lärarlegitimation och önskemål kan tjänstens tjänstgöringsgrad variera mellan 50 -100%. Ange i din ansökan vilken tjänstgöringsgrad, ämnesbehörighet eller yrkeserfarenhet du har.

Kvalifikationer:

Lärarlegitimation med behörighet i idrott är ett krav och erfarenhet är ett önskemål. Personliga egenskaper, som vi värderar högt, hos dig som vill arbeta hos oss är därför flexibilitet, personligt intresse för elevernas utveckling, samarbetsförmåga och även en vilja att samarbeta med näringsliv och föreningar.

Övrigt

Deltid, 50%-100% vikariat, läsår 20-21. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Så ansöker du:

Registrera din ansökan längst ned på denna sida. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ”Sök tjänst”. På
www.ange.se/ledigajobb hittar du mer information och kontaktuppgifter till våra fackliga representanter.

 

Sista ansökningsdag 2020-09-30

VÄLKOMMEN IN MED DIN ANSÖKAN!

 

Ånge kommun med nära 10 000 invånare ligger mitt i Sverige. Här är du omgiven av Ljungandalens storslagna landskap, vackra boendemiljöer och människor som värnar om varandra. Vi erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och ett rikt kulturliv. Med tåg tar du dig snabbt och bekvämt till Sundsvall och Östersund för handel och nöjen. Lika enkelt kommer du till härliga fjällmiljöer där Vemdalen och Åre erbjuder skidåkning i världsklass.


Rekryterande chef
Eva-Lena Blom 0690-250230
eva-lena.armyr@ange.se

Facklig kontakt

Se Ånge kommuns hemsida


Visa annons som pdf