Intresseanmälan: Tillfälliga jobb på grund av corona

 

Vi behöver dig! Anmäl ditt intresse för tillfälliga jobb på grund av corona

Med anledning av det nya coronaviruset har behovet av extrapersonal ökat. Ånge kommun söker därför medarbetare som tillfälligt kan stärka upp verksamheten eller ersätta dem som måste vara hemma från jobbet på grund av sjukdom.  Du som är intresserad av att göra nytta för kommuninvånarna, anmäl ditt intresse!

Våra tillfälliga arbeten finns primärt inom äldreomsorgen och funktionshinderområdet. Framöver kan även andra områden bli aktuella såsom arbete inom lokalvård, barnomsorg, kostorganisation och administration.


Om du har tidigare erfarenhet och utbildning är det bra, men även du som ej har så mycket yrkeserfarenhet är välkommen att ansöka. Skicka gärna en ansökan med information om dig, utbildning och yrkeserfarenhet. Ange också vilka arbetsuppgifter du helst vill arbeta med. Då detta är en intresseansökan återkommer vi endast till dem vi vill anställa under en period. Det går såklart även bra att söka andra lediga tjänster i Ånge kommun.

Tillträde och omfattning sker enligt överenskommelse.


 

Så ansöker du:
Registrera din ansökan längst ned på denna sida. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ”Sök tjänst”. På www.ange.se/ledigajobb hittar du mer information och kontaktuppgifter till våra fackliga representanter.


Sista ansökningsdag 2020-08-31

VÄLKOMMEN IN MED DIN ANSÖKAN!

Ånge kommun med nära 10 000 invånare ligger mitt i Sverige. Här är du omgiven av Ljungandalens storslagna landskap, vackra boendemiljöer och människor som värnar om varandra. Vi erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och ett rikt kulturliv. Med tåg tar du dig snabbt och bekvämt till Sundsvall och Östersund för handel och nöjen. Lika enkelt kommer du till härliga fjällmiljöer där Vemdalen och Åre erbjuder skidåkning i världsklass.

 

Kontaktpersoner

Christoffer Mikaelson

0690-250 268


Daniel Vikström

0690-250 285

 


Facklig kontakt

Se Ånge kommuns hemsida


 


Visa annons som pdf