Förskollärare till östra områdets förskolor i Ånge kommun

Arbetsbeskrivning
Som förskollärare i Ånge kommun omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete, bland annat med hjälp av pedagogisk dokumentation. Tillsammans med dina kollegor skapar du förutsättningar för barnens lärande och utveckling genom att stötta det enskilda barnet, arbeta utifrån ett normkritiskt förhållningssätt och verka för jämställdhet. I arbetet som förskollärare så bildar omsorg, utveckling och lärande en helhet. Du har ett positivt förhållningssätt och är lösningsfokuserad där barnet alltid står i fokus och bemöter alla med omtanke, vänlighet och respekt. Du har en förmåga att såväl se till det enskilda barnets som gruppens behov och skapar tillsammans med barn och kollegor en miljö som främjar kvalitet, tydlighet och struktur.

På ett positivt sätt bemöter du barn och vuxna utifrån förskolans värdegrund. Som förskollärare ansvarar du för att aktivt leda, planera och kvalitetssäkra det dagliga arbetet i förskolan. Du ska också systematiskt och kontinuerligt följa upp och analysera den pedagogiska verksamheten i samarbete med övrig personal. I ditt ansvar ingår även att förbättra förskolans kvalitet och därmed också barnets möjlighet till utveckling och lärande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad förskollärare och är väl insatt i förskolans styrdokument, samt kan
omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet. Du arbetar strukturerat och använder pedagogisk
dokumentation för att analysera och reflektera tillsammans med både kollegor och barn. Du har goda
IT-kunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi ser gärna att du arbetat i
en större organisation eller har erfarenhet från kommunal verksamhet.

Vi söker förskollärare till:
Östra området, Knattebo förskola, Sörgårdens förskola och Skattkistans förskola


Vi erbjuder
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning:
Heltid 100 %

Friskvårdskuponger
Tillträde 2020-09-01 eller enligt överenskommelse

                                                                        

Så ansöker du:
Registrera din ansökan längst ned på denna sida. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ”Sök tjänst”. På www.ange.se/ledigajobb hittar du mer information och kontaktuppgifter till våra fackliga representanter.


Sista ansökningsdag 2020-08-09

VÄLKOMMEN IN MED DIN ANSÖKAN!

Ånge kommun med nära 10 000 invånare ligger mitt i Sverige. Här är du omgiven av Ljungandalens storslagna landskap, vackra boendemiljöer och människor som värnar om varandra. Vi erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och ett rikt kulturliv. Med tåg tar du dig snabbt och bekvämt till Sundsvall och Östersund för handel och nöjen. Lika enkelt kommer du till härliga fjällmiljöer där Vemdalen och Åre erbjuder skidåkning i världsklass.

 

 

Rekryterande chef

Kristin Johansson 0691-250702

Facklig kontakt

Se Ånge kommuns hemsida


 


Visa annons som pdf