Vuxenutbildningen i Ånge behöver studiehandledare/kommunikatör

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att handleda och följa upp elever som studerar matematik och naturorienterande ämnen. Du ansvarar för kommunikation, utveckling av hemsida och marknadsföring via sociala medier. Det är viktigt att du har en god pedagogisk förmåga och att du brinner för undervisning och tekniska verktyg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har universitetsstudier minst 180 p godkända kurser (meriterande inom naturorienterande ämnen) och goda kunskaper i digitalisering och kommunikation. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du ska vara nyfiken och ta ansvar för att lära dig nya saker, lösningsfokuserad och ha god samarbetsförmåga. Du tycker att det är intressant att undervisa olika typer av individer och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö. Du ska ha hög grad av social kompetens och god förmåga att kommunicera. Du är duktig på att organisera och planera din tid.

 

Om tjänsten

En tjänst som studiehandledare/kommunikatör. Tillträde 20-08-05, omfattningen är 100%. Semestertjänst.
                                                                        

Så ansöker du:
Registrera din ansökan längst ned på denna sida. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ”Sök tjänst”. På www.ange.se/ledigajobb hittar du mer information och kontaktuppgifter till våra fackliga representanter.


Sista ansökningsdag 2020-07-02

VÄLKOMMEN IN MED DIN ANSÖKAN!

Ånge kommun med nära 10 000 invånare ligger mitt i Sverige. Här är du omgiven av Ljungandalens storslagna landskap, vackra boendemiljöer och människor som värnar om varandra. Vi erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och ett rikt kulturliv. Med tåg tar du dig snabbt och bekvämt till Sundsvall och Östersund för handel och nöjen. Lika enkelt kommer du till härliga fjällmiljöer där Vemdalen och Åre erbjuder skidåkning i världsklass.

 

 

Rekryterande chef

Karin Höglin 0690250356

 

 

Facklig kontakt

Se Ånge kommuns hemsida

 


Visa annons som pdf