Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.
Lediga Jobb

Chef för rehabenheten

 

Nu söker vi dig som gillar att utveckla och att arbeta med människor. Som chef över rehabenheten inom kommunala hälso- och sjukvården får du vara med och utveckla en viktig funktion hos Ånge kommun.

 

Arbetsbeskrivning

I en nyinrättad tjänst som chef för rehabenheten i Ånge kommun erbjuds du ett arbete i en utvecklingsinriktad roll. Som chef för rehabenheten kommer du att fortsätta arbetet med att vidareutveckla en gemensam rehabiliteringsorganisation i Ånge kommun utifrån ett närvårdsperspektiv. Din uppgift blir att leda en verksamhet där individen sätts i centrum för att uppnå en en god rehabilitering. Arbetet sker i nära samarbete med övriga yrkesprofessioner inom hälso- och sjukvårdsorganisationen. Inom rehabenheten ansvarar ansvarar du för planering, uppföljning och utveckling av Ånge kommuns rehabiliteringsverksamhet.

Tjänsten passar dig som vill arbeta i team med chefer och medarbetare. Du leder en arbetsgrupp bestående av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter. I arbetet ingår att leda, vägleda och ge stöd till dina medarbetare. Du kommer att leda utvecklingen av verksamheten och bedriva ett fortsatt förbättringsarbete avseende arbetssätt och rutiner tillsammans med bland andra medicinskt ansvarig sjuksköterska.

Du har verksamhets-, resultat-, personal- och arbetsmiljöansvar. Organisatoriskt kommer du att tillhöra rehabenheten som går under socialförvaltningens kommunala hälso- och sjukvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att utveckla rehabilitering inom kommunal hälso- och sjukvård. Du tycker om att arbeta över gränser och att skapa goda relationer och nätverk. Du är en trygg och tydlig ledare som kan entusiasmera och skapa förtroende hos medarbetare. Du är samarbetsvillig och har förmågan att lyfta blicken från din verksamhet för att se helheten.

Som person är du utvecklingsinriktad, har idéer, provar gärna nya arbetssätt och utvecklar metoder.

Legitimerad arbetsterapeut eller fysioterapeut är ett krav.

För tjänsten krävs att du har körkort (B).

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

 

Anställning

Tillsvidare med tillträde efter överenskommelse.

Du kommer att få en grundanställning inom din yrkesprofession samt ett tidsbegränsat förordnande som chef över rehabenheten. Tjänsten som chef för rehabenheten är ett uppdrag på 50 procent. För rätt person går uppdraget att kombinera, där tjänsten är på heltid, 100 procent, med en rollfördelning som innebär att du kommer att arbeta 50 procent som chef över rehabenheten samt 50 procent inom din yrkesprofession.

Intervjuer kan komma att ske löpande.Så ansöker du:
Registrera din ansökan längst ned på denna sida. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ”Sök tjänst”. På www.ange.se/ledigajobb hittar du mer information och kontaktuppgifter till våra fackliga representanter.


Sista ansökningsdag 2020-08-16

VÄLKOMMEN IN MED DIN ANSÖKAN!

Ånge kommun med nära 10 000 invånare ligger mitt i Sverige. Här är du omgiven av Ljungandalens storslagna landskap, vackra boendemiljöer och människor som värnar om varandra. Vi erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och ett rikt kulturliv. Med tåg tar du dig snabbt och bekvämt till Sundsvall och Östersund för handel och nöjen. Lika enkelt kommer du till härliga fjällmiljöer där Vemdalen och Åre erbjuder skidåkning i världsklass.


Rekryterande chef

Katarina Persson

0690-250141

Katarina.Persson@ange.se

 

Facklig kontakt

Se Ånge kommuns hemsida

 


Visa annons som pdf