Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.
Lediga Jobb

Sommarvikarie: Natur- och turistinformatör på Naturum Ånge & Turistbyrå

 

Brinner du för naturturism och ett gott värdskap? Sök då sommarens roligaste tjänst på Naturum Ånge & Turistbyrå! Här på plats har vi både Naturum, turistbyrå och ett litet pilgrimscenter för S:t Olavsleden.

Arbetsbeskrivning
Informera besökaren om sevärdheter, mat och logi, evenemang och aktiviteter. Guidning av grupper inom och utomhus. Leda barnaktiviteter. Butiksförsäljning med kassahantering. Du ska vara serviceinriktad och bekväm med att hantera marknadsföring genom sociala medier.

Kvalifikationer
Ha ett stort intresse för djur, natur, turism och kulturhistoria. Tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.

Meriterande
Lokalkännedom om vår kommun och region. Talar andra språk än ovan nämnda. Utbildning inom naturvetenskapliga ämnen och /eller turism. Kassavana. Pedagogisk erfarenhet. Erfarenhet av att använda sociala medier.

Anställning
Visstidsanställning, deltid 50%, under juni-augusti (intro v 21). Schemalagd arbetstid dagtid: vardagar och helgtjänstgöring. Ensamarbete förekommer.

                                                                        

Så ansöker du:
Registrera din ansökan längst ned på denna sida. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ”Sök tjänst”. På www.ange.se/ledigajobb hittar du mer information och kontaktuppgifter till våra fackliga representanter.


Sista ansökningsdag 2021-04-27

VÄLKOMMEN IN MED DIN ANSÖKAN!

Ånge kommun med nära 10 000 invånare ligger mitt i Sverige. Här är du omgiven av Ljungandalens storslagna landskap, vackra boendemiljöer och människor som värnar om varandra. Vi erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och ett rikt kulturliv. Med tåg tar du dig snabbt och bekvämt till Sundsvall och Östersund för handel och nöjen. Lika enkelt kommer du till härliga fjällmiljöer där Vemdalen och Åre erbjuder skidåkning i världsklass.

 

Kontaktperson

Lena Gustafsson

0690-250 283


Facklig kontakt

Se Ånge kommuns hemsida


 


Visa annons som pdf